24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Θα πληρώνατε 99 δολάρια για το USB killer που μπορεί να… καταστρέψει τον υπολογιστή σας;

    Μία ιδιαίτερη εκστρατεία στο Indiegogo θέλει να χρηματοδοτήσουμε το USB killer, ένα dongle αξίας 99 δολαρίων που θέλει να… καταστρέψει τον υπολογιστή σας – για την ακρίβεια τη USB port του και ό,τι είναι συνδεδεμένο μ’ αυτήν.

    usb-killer

    Υποτίθεται ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ώστε να σας προστατεύσει από παραβιάσεις ασφαλείας και κλοπή ταυτότητας. Πώς το κάνει αυτό; Απλά καταστρέφοντας τη USB θύρα ώστε να μην μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει για “κακούς σκοπούς”. Κι αν θέλετε περισσότερα παραδείγματα για το πώς μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, τα παρακάτω “επικά” promo videos θα σας διαφωτίσουν σχετικά.

    Βέβαια, η τοποθέτηση του USB killer στον υπολογιστή σας μπορεί να έχει “παράπλευρες απώλειες”. Η εκστρατεία στο Indiegogo, μάλιστα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό, καθώς διαθέτει το ακόλουθο disclaimer: “Παρακαλώ να γνωρίζετε πως το USB killer μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη μητρική πλακέτα, ανάλογα με τον υπολογιστή σας. Κάνοντας μια προπαραγγελία, αναγνωρίζετε ότι έχετε επίγνωση αυτού του γεγονότος.”

    Και κάπως έτσι απλά αναρωτιόμαστε, ποιος τελικά θα το αποκτήσει. Για την ιστορία στο Indiegogo έχει αυτή τη στιγμή μόλις 14 backers και έχει φτάσει σε χρηματοδότηση 1.350 δολαρίων (από τα 10.000 δολάρια που ζητούν οι εμπνευστές του).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles