15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Θα προτιμούσες τα Google Glass κάπως έτσι;

    Τα Google Glass είναι ένα από τα πιο καινοτόμα gadgets που έχουμε αντικρίσει τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κομψά ή, εν πάσει περιπτώσει, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας…

    Η σχετικά ογκώδης κάμερά τους στη μία πλευρά, αλλά και το πλαίσιό τους, προβληματίζουν κάποιους, που θα ήθελαν μία πιο… stylish προσέγγιση του “next big thing” στην κατηγορία των gadgets.

    Έτσι, λοιπόν, η Sourcebits, μία ομάδα από σχεδιαστές, εικονογράφους και μοντελιστές 3D οραματίστηκε ένα σκελετό για τα “έξυπνα” γυαλιά της Google αρκετά πιο κομψό ίσως απ’ ό,τι η υπάρχουσα προσέγγιση της αμερικανικής εταιρείας.

    google-glass-sourcebits

    Η ανανεωμένη προσέγγιση των Google Glass διαθέτει retro αλλά “ισορροπημένη” εμφάνιση, καθώς έχει γίνει προσπάθεια το hardware που περιλαμβάνουν να ανακατανεμηθεί και στις δύο πλευρές τους, με τους βραχίονες να αξιοποιούνται καλύτερα γι’ αυτό το σκοπό. Επιπλέον, οι αισθητήρες αφής έχουν τοποθετηθεί και αυτοί και στις δύο πλευρές των πλαισίων, ώστε τόσο οι δεξιόχειρες όσο και οι αριστερόχειρες να έχουν εύκολη πρόσβαση στις τεχνολογίες.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Google ήταν σε συζητήσεις με το σχεδιαστή οπτικών Warby Parker ώστε να αναπτύξει ένα πιο κομψό σκελετό για τα Google Glass, χωρίς ωστόσο από τότε να έχουμε διαβάσει κάποια σχετική είδηση.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πρόταση των σχεδιαστών της Sourcebits.

    google-glass-sourcebits2 google-glass-sourcebits3 google-glass-sourcebits4 google-glass-sourcebits5

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles