18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Θα θέλατε μια φωτογραφική με Android; Κι όμως υπάρχει!

    [CES 2012 ]
    Ανάμεσα στα gadgets που παρουσιάστηκαν στη CES 2012 υπήρχε και ένα που δεν προσέξαμε κατά την πρώτη “ανάγνωση” των νέων της έκθεσης κι όμως είναι άκρως εντυπωσιακό. Έχει το brand της Polaroid, της εταιρείας από την οποία οι περισσότεροι έχουμε παιδικές μνήμες, χάρη στις “κλασικές” μηχανές της που μας σημάδεψαν όσο λίγες.


    Η εταιρεία υπάρχει ακόμη και φυσικά εξελίσσεται. Στην έκθεση του Las Vegas παρουσίασε τη νέα της (ψηφιακή προφανώς πλέον) φωτογραφική μηχανή, η οποία ενθουσιάζει χάρη κυρίως το… λειτουργικό της. Αυτό δεν είναι άλλο από το Android, που η αλήθεια είναι ότι κάνει την digital camera της Polaroid να μοιάζει με… ένα smartphone.

    Η εντυπωσιακή πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας διαθέτει, πάντως, και άλλα χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε smartphones, όπως ενσωματωμένο Wi-Fi και δυνατότητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο με ταχύτητες HSDPA. Επιπλέον, έρχεται με υποστήριξη GPS, Bluetooth ακόμη και FM radio, ενώ για την αποθήκευση των φωτογραφιών υπάρχει 512ΜΒ ενσωματωμένη μνήμη, καθώς και δυνατότητα υποδοχής καρτών microSD. Κατά τα άλλα, η πρόταση της Polaroid διαθέτει οθόνη αφής 3,2 ιντσών και αισθητήρα στα 16MPixels με 3X οπτικό zoom, όσο για τη Li-Ion μπαταρία της έχει χωρητικότητα 1020mAh.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles