16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Θα θέλατε να δείτε αυτό το clamshell foldable από τη Huawei;

    Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε τον Απρίλιο στην Κίνα μάς δίνει μία γεύση από ένα αρκετά ενδιαφέρον design ενός foldable smartphone πάνω στο οποίο ίσως εργάζεται η Huawei. Βλέπουμε τρία σκίτσα από αυτή την προσέγγιση που σίγουρα μας βοηθούν να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

    Έτσι, λοιπόν, βλέπουμε ένα clamshell foldable smartphone που παραπέμπει λίγο στο Galaxy Z Flip, με πολύ μεγαλύτερη οθόνη ωστόσο, που σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από το να δείχνει ειδοποιήσεις και ώρα.

    Η οθόνη αυτή καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του πάνω μισού του πίσω πάνελ της συσκευής, όπου ειναι τοποθετημένες (και) οι δύο κάμερες. Καθώς μάλιστα η συσκευή δε διαθέτει ξεχωριστή selfie κάμερα, η εξωτερική οθόνη θα μπορεί να λειτουργεί και ως viewfinder για τις selfies σας.

    Σίγουρα πρόκειται για ένα σχεδιασμό που θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε ένα πραγματικό προϊόν, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι θα το δούμε και στην αγορά.

    Η Huawei πειραματίζεται πάνω σε πολλά designs και ο τομέας των foldables που είναι hot αυτό το διάστημα δε θα μπορούσε παρά να την ενδιαφέρει. Περιμένουμε να δούμε περισσότερες διαρροές και, γιατί όχι, και κάτι πιο “χειροπιαστό” στο μέλλον!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles