21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θα βγει το νέο iPad mini και σε χρυσό χρώμα;

    Είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι η Apple προγραμματίζει νέο event για τον Οκτώβριο, όπου θα ανακοινώσει τα καινούρια της iPad, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα ανανεωθεί τόσο η “κλασική” σειρά όσο και τα iPad mini.

    Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι χρωματικές αλλαγές που έκανε η αμερικανική εταιρεία στα iPhone 5S θα “επηρεάσουν” και τις νέες ταμπλέτες της, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν στις καινούριες αποχρώσεις.

    gold-ipad-mini-2-2 (1)

    Την άποψη αυτή επιβεβαιώνουν διαρροές σαν αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες και αφορά ένα “χρυσό” (ή αν προτιμάτε “σαμπανιζέ”) iPad mini.

    Η δεύτερη έκδοση του mini tablet των Αμερικανών διαθέτει στις φωτό αυτές τον ίδιο χρυσό/λευκό συνδυασμό που είδαμε και στο 5S.

    Επιπλέον, βλέπουμε ότι ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμέτων, όπως η νέα “ναυαρχίδα” της Apple στα smartphones (κάτι βέβαια που έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλες διαρροές), ενώ φημολογείται ότι θα έχει και Retina Display.

    gold-ipad-mini-2-1

    Δεν ξέρουμε κατά πόσο οι εν λόγω φωτό μπορεί να είναι αυθεντικές ή όχι, ωστόσο το (σχεδόν) σίγουρο είναι ότι τόσο το νέο iPad mini όσο και το iPad 5ης γενιάς θα ανακοινωθούν πολύ-πολύ σύντομα, οπότε σε μερικές ημέρες θα ξέρουμε γι’ αυτά τα πάντα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles