12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Thank you UBI! Δωρεάν το Watch Dogs 2 για όσους παρακολουθήσουν το Ubisoft Forward!

    Χωρίς Ε3 φέτος, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, είναι λογικό ότι πολλοί game developers αποφασίζουν να διοργανώσουν τα δικά τους online events, για να προβάλλουν τους τίτλους τους. Η Ubisoft ήδη έχει ετοιμάσει το δικό της digital event για να παρουσιάσει τα δικά της games που θα μας απασχολήσουν στο κοντινό μέλλον, με την αγαπημένη εταιρεία να έχει ήδη στα σκαριά το νέο Assassin’s Creed: Valhalla, το φουτουριστικό Battle Royale Hyper Scape, το φιλόδοξο Watchdogs Legion, αλλά και το πολυαναμενόμενο Far Cry 6 για το οποίο περιμένουμε ζουμερό info.

    Η Ubisoft λοιπόν σκέφτηκε τον καλύτερο τρόπο για να ανταμείψει τους gamers που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το Ubisoft Forward event, προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ το Watch Dogs 2! Φυσικά για να το κατεβάσετε θα πρέπει να διαθέτετε την πλατφόρμα Uplay και να πραγματοποιήσετε το claim του free παιχνιδιού σε συγκεκριμένη στιγμή της μετάδοσης του event. Η προβολή του Ubisoft Forward αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:30 την προσεχή Κυριακή 12/7, οπότε καθίστε αναπαυτικά, απολαύστε και αποκτήστε ένα από τα πιο κορυφαία games στο είδος του! Stay tuned!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles