15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Θαύμα, θαύμα! Η πειραγμένη με Photoshop φωτογραφία που θα σε κάνει να πετάξεις…

    Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας γράψουμε ούτε μία λέξη κάτω από αυτή τη φωτογραφία. Μιλάει από μόνη της. Ανακηρύσσεται δικαιωματικά ως η πιο άκυρη χρήση του Photoshop σε φωτογραφία που συνοδεύει μία είδηση.

    Η είδηση ήταν πως Κινέζοι αξιωματούχοι επιβλέπουν ένα έργο διαμόρφωσης κοινόχρηστου χώρου στο Beach Park της πόλης Nanhu. Δεν θα υπήρχε τίποτε παράξενο σε αυτή την είδηση αν οι φωστήρες που χρησιμοποίησαν το Photoshop δεν προσπάθησαν να συνδέσουν την εικόνα των αξιωματούχων, με μία καλύτερη εικόνα από το πάρκο που επέβλεπαν. Ε, στον συνδυασμό αυτό, τα έκαναν μαντάρα.

    Για κάποιον που απλά βλέπει τη φωτογραφία, πολύ εύκολα θεωρεί πως η είδηση είναι πως οι αξιωματούχοι της συγκεκριμένης Κινεζικής πόλης, ίπτανται. Κι εν τάξει… είπαμε να είσαι περήφανος για την πόλη σου, αλλά να κάνεις και τον κάθε δημοτικό υπάλληλο υπερήρωα, είναι κομματάκι σωβινιστικό, δε νομίζετε.

    Πάντως, οι Photoshopers που κατάφεραν αυτό το απίστευτο fail, δικαιούνται ένα βραβείο… ανοιχτής παλάμης. Φτιαγμένο στο Photoshop.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles