19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To “The A-Team” θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό reboot

    Τα έχουμε πει. Αν δεν φτάσουμε και στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η βιομηχανία της νοσταλγίας να φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε ανακαλύπτει από το παρελθόν. Και μία ακόμη απόδειξη πως ισχύει αυτό είναι πως η 20th Century Fox Television ετοιμάζει το τηλεοπτικό comeback του The A-Team.

    The-A-TEAM

    Για την καινούργια τηλεοπτική version η Fox θα συνεργαστεί με τον σεναριογράφο και παραγωγό του Fast & FuriousChris Morgan, αλλά και τον executive producer του Sleepy Hollow, Albert Kim. Στο project θα εμπλακεί και η Tawnia McKiernan που είναι η κόρη του δημιουργού της σειράς, Stephen J. Cannell.
    H κλασική σειρά έπαιξε στο NBC από το 1983 μέχρι το 1987 με αρκετά μεγάλη επιτυχία, με πρωταγωνιστές τέσσερα μέλη μία φανταστικής ομάδας των Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων που, αφού κατηγορούνται για ένα “έγκλημα που δεν διέπραξαν,” θα αποδράσουν από τις στρατιωτικές φυλακές και θα ξεκινήσουν να δουλεύουν ως μισθοφόροι. Οι τέσσερις χαρακτήρες της A-Team ήταν οι John “Hannibal” Smith (George Peppard), Templeton “Faceman” Peck (Dirk Benedict), “Howling Mad” Murdock (Dwight Schultz) και B.A. “Bad Attitude” Baracus (Mr. T).
    Να θυμίσουμε πως το 2010 γυρίστηκε και το φιλμ The A-Team με τους Liam Neeson και Bradley Cooper το οποίο πέρασε και δεν ακούμπησε.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles