21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Bachelor: Από 1η Ιουνίου η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix

    Πριν από λίγο καιρό, το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που πήρε το «εισιτήριο» για το Netflix. Τώρα μία ακόμα ταινία με ελληνικό «άρωμα», το The Bachelor, θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του κολοσσού του streaming από την 1η Ιουνίου.

    Στην ταινία της Showtime Productions πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Αποστόλης Τότσικας που υποδύονται τέσσερις κολλητούς φίλους, τον Αντώνη, το Τζίμη, το Ρένο και τον Σάκη αντίστοιχα. Οργανώνουν ένα bachelor party στη Θεσσαλονίκη για το γάμο του Αντώνη (Γιάννης Τσιμιτσέλης) που όμως καταλήγει σε φιάσκο με την παρεμβολή του πεθερού του και μίας πρώην σχέσης του που βρίσκει στη Θεσσαλονίκη. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε την 1η Δεκεμβρίου του 2016.

    Με αφορμή το γεγονός, η Showtime Productions προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, η οποία αναφέρει “το αγαπημένο μας The Bachelor” θα είναι στο Netflix από 1η Ιουνίου!”.

    Σημειώνεται ότι η συμφωνία του Netflix με την εταιρείας παραγωγής δεν αφορά μόνο την πρώτη ταινία, αλλά και τα The Bachelor 2 και The Bachelor 3 που προβλήθηκαν αργότερα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Διαβάστε επίσης:

    Fan του Indiana Jones; Δες όλες τις ταινίες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles