17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Bad Guys: Πρεμιέρα στις 22 Απριλίου για την ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks

    Μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο “The Bad Guys” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου 2022. Η Dreamworks Animation έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολλά υποσχόμενο trailer, στο οποίο παίρνουμε μια πρώτη γεύση από την ταινία.

    Δείτε το video:

    Στην ταινία “The Bad Guys”, που σκηνοθετεί ο Pierre Perifel, δανείζουν τις φωνές τους οι Sam Rockwell (Mr. Snake), Marc Maron (Mr. Shark), Anthony Ramos (Mr. Piranha) και Awkwafina (Ms. Tarantula).

    Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ο Mr. Wolf, o Mr. Snake, o Mr. Piranha και η Ms. Tarantula είναι μια συμμορία ζώων που έχουν κυριαρχήσει στον υπόκοσμο. Καλούνται όμως να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη δοκιμασία και να γίνουν νομοταγείς πολίτες, όταν συλλαμβάνονται. Ο αρχηγός τους ο Mr. Wolf κλείνει μια συμφωνία για να τους γλιτώσει όλους από τη φυλακή, την οποία όμως δεν έχει σκοπό να τηρήσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα “ύψη” η αμοιβή του Cumberbatch για το επερχόμενο Doctor Strange

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles