20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κολλημένος με την… Barbie

    Ο 41χρονος Stanley Colorite αποκαλεί τον εαυτό του “the Barbie Man” και δε θα μπορούσε να βρει διαφορετικό χαρακτηρισμό, αν λάβουμε υπόψη τη λατρεία του για τη δημοφιλή κούκλα.

    the-barbie-man-01

    Η συλλογή του από Barbie είναι πραγματικά εντυπωσιακή, σε σημείο να μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πραγματικό “μουσείο”, μαζεύοντας αντικείμενα που σχετίζονται με την κούκλα της Mattel τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

    Αγόρασε την πρώτη του κούκλα Barbie το 1997 και τώρα αναφέρει ότι έχει πάνω από 2.000, καθώς και αμέτρητα ρούχα και αξεσουάρ της. Κάθε μήνα προσθέτει περισσότερες από 20 κούκλες στη συλλογή του, καθώς και πολλά σπάνια αξεσουάρ που “αλιεύει” από καταστήματα ακόμη και από το eBay. Ο ίδιος λέει πως ξοδεύει περί τα 30.000 δολάρια το χρόνο για το hobby του.

    the-barbie-man-02

    Έχει τέσσερα δωμάτια γεμάτα με τις Barbie, ενώ σκοπεύει να γεμίσει και τα επτά συνολικά που διαθέτει το σπίτι του στην Florida. Το χώρο μοιράζεται πάντως με το σύντροφό του, Dennis Schilcker, με τον οποίο είναι μαζί 13 χρόνια και ο οποίος, με την επιθυμία να συντελέσει κι αυτός με τη σειρά του στο χόμπυ του αγαπημένου του, κάνει πλέον συλλογή από… Ken.

    the-barbie-man-03

    Όσον αφορά τώρα τα πιο ακριβά αντικείμενα της συλλογής τους, είναι μία κούκλα Barbie που κόστισε 975 δολάρια, καθώς και ένα “ονειρόσπιτο” αξίας 1.000 δολαρίων. Η συνολική συλλογή έχει υπολογιστεί στα 80.000 δολάρια με τον Stanley να μη σκοπεύει βέβαια να την πουλήσει σε καμία περίπτωση.

    the-barbie-man-04

    Δεν πρόκεται, πάντως, για τη μεγαλύτερη που υπάρχει στον κόσμο, καθώς το ρεκόρ Γκίνες κατέχει η Bettina Dorfmann από το Dusseldolf που έχει στην κατοχή της 15.000 Barbie.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles