14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    «The Catch». H νέα καθηλωτική σειρά από τη Shonda Rhimes έρχεται στο FOX Life

    Το FOX Life φέρνει αποκλειστικά την πολυαναμενόμενη σειρά «The Catch», μια νέα, εκλεπτυσμένη, sexy και… γεμάτη παγίδες σειρά μυστηρίου, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 22:40.

    TheCatch_01

    Το «The Catch» είναι το νέο δημιουργία από τις Shonda Rhimes και Betsy Beers, παραγωγών των πολυβραβευμένων σειρών «Grey’s Anatomy», «Scandal» και «How To Get Away with Murder». Μετά το finale του 2ου κύκλου «How To Get Away with Murder» η νέα σειρά «The Catch» έρχεται να συμπληρώσει την primetime ζώνη #TGIT (Thank God It’s Thursday) τα βράδια της Πέμπτης. Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

    TheCatch_06

    Η Alice Vaughan (Mireille Enos – The Killing) είναι η κορυφαία ιδιωτική ντετέκτιβ στο Los Angeles – και κανείς δεν θέλει να «μπλέξει» μαζί της. Όταν ο αρραβωνιαστικός της, Benjamin Jones (Peter Krause – Six Feet Under), την εξαπατά και εξαφανίζεται μαζί με τα εκατομμύριά της, η Alice ξεκινά μια προσωπική αποστολή εκδίκησης. Όπου κι αν καταλήξει, όποια μυστικά κι αν χρειαστεί να κρατήσει στην πορεία, τίποτα δε θα τη σταματήσει απ’ το να πιάσει τον άντρα που κατάφερε να την ξεγελάσει. Μαζί με την καλύτερη φίλη της, Valerie Anderson (Rose Rollins), η Alice έχει δημιουργήσει την «Anderson/Vaughan Investigations», μια από τις κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών ερευνών και ασφάλειας στις ΗΠΑ. Παρότι η εταιρεία ερευνά μερικές από τις πιο περίπλοκες υποθέσεις στον κόσμο, η Alice δεν αποσπάται από την προσωπική της αποστολή. Όμως δεν είναι η μόνη που καταδιώκει τον Ben, καθώς ο πράκτορας του FBI Jules Dao (Jacky Ido), παρακολουθεί τις κινήσεις του εδώ και καιρό. Για να καταφέρει να  πιάσει τον Ben και τους συνεργούς του, ο Jules θα χρειαστεί τη βοήθεια της Alice και της επίλεκτης ομάδας της. Σε ένα τόσο απαιτητικό «παιχνίδι», δεν επιτρέπεται το παραμικρό λάθος!

    TheCatch_02

    Το «The Catch» είναι η νέα προσθήκη στην primetime ζώνη #TGIT, η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη στον αέρα του FOX Life. Μην χάσετε την πρεμιέρα της σειράς την Πέμπτη 31 Μαρτίου 22:40.

    TheCatch_05

    «The Catch» | ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Πέμπτη 31 Μαρτίου @ 22:40

    https://vimeo.com/159507146

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles