21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “The Crown”: Το Νοέμβριο του 2022 ο 5ος κύκλος- Δείτε το μήνυμα που μεταφέρει η νέα βασίλισσα

    Η σειρά “The Crown” αποτελεί μια από τις καλύτερες παραγωγές του Netflix, που έχει καθηλώσει ένα μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια. Οι διακρίσεις άλλωστε που έχει αποσπάσει είναι αρκετές και επιβεβαιώνουν τη μεγάλη δυναμική της. Η επιτυχία της οφείλεται στο γεγονός ότι διακρίνεται για τις εξαιρετικές ερμηνείας, το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ενώ παράλληλα δεν είναι ακόμα μια παραγωγή αφιερωμένη στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι συγκρούσεις και οι έρωτες κατά τη βασιλεία της Ελισάβετ Β’. Παράλληλα, όμως ο δημιουργός Πίτερ Μόργκαν μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα. Για όσους περιμένουν, λοιπόν, τον 5ο κύκλο, ενημερώνουμε ότι θα αργήσει λίγο. Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Νοέμβριο του 2022. Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο, που παρουσιάζει την Ιμέλντα Στόντον, τη νέα Βασίλισσα Ελισάβετ, να μεταφέρει ένα μήνυμα από το πλατό του “Στέμματος”.

    Δείτε στη συνέχεια το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ ενώνουν δυνάμεις στο νέο θρίλερ του Τζον Γουότς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles