19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ ενώνουν δυνάμεις στο νέο θρίλερ του Τζον Γουότς

    Δύο από τα πιο ηχηρά ονόματα του Hollywood, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ θα ενώσουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και θα συμπρωταγωνιστήσουν στο νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του «Spider-Man: Homecoming» Τζον Γουότς.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Γουότς, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης και του σίκουελ του 2019 «Spider-Man: Far From Home», θα υπογράφει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός της ταινίας. Προς το παρόν ο τίτλος δεν έχει γίνει γνωστός.

    Οι εταιρείες που διεκδικούν το project

    Σύμφωνα με το HTR, οι εταιρείες Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM και Warner Bros διεκδικούν το πρότζεκτ, ενώ οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ θα είναι και παραγωγοί της ταινίας μέσω των εταιρειών τους Smokehouse Pictures και Plan B Entertainment.

    Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μαζί τους Πιτ και Κλούνεϊ σε ταινία. Οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολλά κινηματογραφικά έργα, στην τριλογία Ocean’s και στην ταινία του 2008 Burn After Reading με σκηνοθέτες τους αδελφούς Κοέν.

    Διαβάστε επίσης:

    Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ “No Time To Die”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles