20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Deuce. Το HBO ετοιμάζει σειρά με τον James Franco για τη βιομηχανία του πορνό στη Νέα Υόρκη

    Το δίκτυο HBO παρήγγειλε τον πιλότο μίας νέας σειράς που ετοιμάζει ο David Simon (“The Wire”), με πρωταγωνιστή τον “πολύ” James Franco. Το “The Deuce” έχει ως θέμα τη νομιμοποίηση και, ως συνέπεια, την άνοδο της βιομηχανίας πορνό στη Νέα Υόρκη στο τέλος της δεκαετίας του ’70 και τις αρχές της δεκαετίας του ’80.

    James-Franco

    Ο Franco υποδύεται τους δίδυμους μαφιόζους Vincent και Frankie Martino, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται και η Maggie Gyllenhaal, ως ένα κορίτσι, η Candy, που εισέρχεται στο νέο κόσμο της βιομηχανίας πορνό. Πρωταγωνιστούν ακόμη οι Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Gilliard Jr., Emily Meade και Dominique Fishback. Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, ούτε τον ακριβή αριθμό επεισοδίων για την πρώτη σεζόν, ωστόσο μάθαμε ότι τον πιλότο θα σκηνοθετήσει η Michelle MacLaren (“Breaking Bad”).

    Δεν είναι, ωστόσο, η μόνη σειρά, στην οποία ο 37χρονος James Franco θα εμφανιστεί φέτος, καθώς ήδη γνωρίζουμε το ότι πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο “11.22.63”, μία σειρά βασισμένη στο ομώνυμο best-seller του Stephen King με παραγωγό τον J.J. Abrams για τη δολοφονία του John F. Kennedy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles