17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
More

    The Elder Scrolls Online: Έρχεται νέο expansion τον Ιούνιο

    Η δημοφιλής σειρά The Elder Scrolls αποκτά ένα νέο παιχνίδι στο εγγύς μέλλον, το οποίο όμως δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με το πολυαναμενόμενο The Elder Scrolls 6. Η τελευταία βασική είσοδος στο franchise ήταν το The Elder Scrolls 5: Skyrim του 2011, το οποίο έχει γίνει ουσιαστικά το πρόσωπο της σειράς από τότε, με μια απίστευτα ενεργή κοινότητα και τρελές πωλήσεις. Το The Elder Scrolls 6 αποκαλύφθηκε με ένα σύντομο trailer το 2018, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κανένα σημάδι γι’ αυτό.

    Φτάνουμε στο σήμερα, που η Zenimax Online Studios και η Bethesda προχώρησαν σε αποκαλύψεις παρουσιάζοντας μέσα από ένα νέο Cinematic trailer το The Elder Scrolls Online: Gold Road, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου.

    Πρόκειται για expansion, που η περιγραφή του αναφέρει τα εξής: “Ακολουθήστε τα νήματα της μοίρας που εμφανίστηκαν στο Necrom ή ξεκινήστε μια νέα αυτόνομη περιπέτεια στο The Elder Scrolls Online: Gold Road. Εξερευνήστε το West Weald και την πόλη του Skingrad, που τη συναντήσαμε για πρώτη φορά στο The Elder Scrolls IV: Oblivion, παίξτε με τη φύση της ίδιας της μαγείας και προσαρμόστε νέες ικανότητες με το νέο σύστημα Scribing και ερευνήστε την επιστροφή της Ithelia”.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το επικό Indiana Jones and The Great Circle – Δείτε το trailer – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles