20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    The Enforcer: Σε αδίστακτο εκτελεστή μεταμορφώνεται ο Antonio Banderas (trailer)

    Η Millenium και η Screen Media μοιράστηκαν το πρώτο επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ «The Enforcer», μια ταινία που γυρίσματά της είδαμε να πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

    Στο θρίλερ πρωταγωνιστεί ο γνωστός Antonio Banderas και η Kate Bosworth, που υποδύονται τα μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης. Ο Banderas, σε ρόλο εκτελεστή, θα προσπαθήσει να σώσει τη ζωή ενός κοριτσιού, καταλήγοντας να πολεμήσει απέναντι στην οργάνωση που και ο ίδιος ήταν μέλος. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου.

    Το trailer της ταινίας «The Enforcer» κάνει ξεκάθαρο ότι θα παρακολουθήσουμε δύο πολύ διαφορετικές πλευρές του Banderas. Ο ηθοποιός εμφανίζεται αδίστακτος όταν πρόκειται για τις υποθέσεις που αναλαμβάνει ως εκτελεστής, όμως αλλάζει εντελώς όταν νιώθει ότι διαπράττεται κάποια αδικία. Το πρόβλημα δημιουργείται ότι αποφασίζει ότι δε θέλει να υπακούει πια σε διαταγές και κανείς δε στέκεται στο πλευρό του.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles