22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    The Expanse: “Φανταστείτε το Game of Thrones στο διάστημα”

    Έτσι έχουν χαρακτηρίσει τη νέα σειρά 10 επεισοδίων που έχει ετοιμάσει το κανάλι Syfy και η οποία έχει βασιστεί στο βιβλίο του James S.A. Corey, Leviathan Wakes. Για το οποίο ο George R.R. Martin έχει πει πως είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που διάβασε μία τόσο “kick-ass space opera”. “To Leviathan Wakes είναι μία διαπλανητική περιπέτεια που έχει γραφτεί με τον τρόπο που πρέπει” και για να το λέει ο Martin σίγουρα κάτι θα ξέρει.

    corey_leviathan-wakes-tp

    To σενάριο το δουλεύουν οι Mark Fergus και Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man) και πρόκειται για ένα επικών διαστάσεων θρίλερ που είναι τοποθετημένο 200 χρόνια στο μέλλον, και μιλάει για την υπόθεση μίας εξαφανισμένης γυναίκας, της οποίας τα ίχνη θα ακολουθήσουν ένας ντετέκτιβ και ένας διοικητής διαστημόπλοιου. Στην μεγάλη αυτή περιπέτεια θα βρεθούν να διασχίζουν το ηλιακό σύστημα και να αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη συνομωσία της ανθρώπινης ιστορίας.
    Όπως διαβάσαμε στο Entertainment Weekly η σειρά του Syfy θα γυριστεί σε συνεργασία με το Alcon Television Group, σε μία προσπάθεια του καναλιού να συνεχίσει τις εντυπωσιακές sci-fi fantasy ιστορίες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles