23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το The Expendables 3 έχει έτοιμο το teaser trailer του

    ΟΚ λείπει πλέον ο Bruce Willis, αλλά δείτε το καστ στην τρίτη προσθήκη του franchise των ExpendablesSylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford. Η συλλογή top ονομάτων συνεχίζεται ακατάπαυστα και ένας θεός ξέρει τι μας περιμένει στο Νο.4.

    expendables 3

    Σ’ αυτό το επεισόδιο η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Conrad Stonebanks, τον ψυχάκια που υποδύεται, ποιος άλλος από τον Mel Gibson. O Stonebanks είναι αυτός που κάποτε δημιούργησε τους Expendables μαζί με τον Barney (Stallone), στην πορεία όμως έγινε ένας αδίστακτος έμπορος όπλων, που ο Barney αναγκάστηκε να σκοτώσει. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε…
    Για να αντιμετωπίσει τους Expendables, o Stonebanks θα φτιάξει την δική του αντίστοιχη, πιο “φρέσκια” ομάδα. Το πιάσατε το υπονοούμενο ε; Από τη μία οι πιτσιρικάδες, το νέο αίμα που γνωρίζει καλύτερα από…. social media και τεχνολογία και από την άλλη τα “γερόντια”. Εκεί στις 15 Αυγούστου του 2014 ο παλιός θα δείξει στον νέο γιατί είναι “αλλιώς”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles