22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    The Flash: Στο ρόλο του Supeman o Nicolas Cage

    Μια φορά κι έναν καιρό, στη δεκαετία του ’90, ο Nicolas Cage επρόκειτο να υποδυθεί το Supeman σε μια ταινία σε σκηνοθεσία Tim Burton και σενάριο του Kevin Smith. Η ταινία ονομαζόταν Superman Lives και ήταν πραγματική (υπάρχουν φωτογραφίες), αλλά ακυρώθηκε το 1998, αφήνοντας το όνειρο του Cage να παίξει τον Clark Kent ανεκπλήρωτο.

    Αυτά όμως μέχρι σήμερα! Ο Cage θα παίξει τον Superman στο The Flash, μια πολυαναμενόμενη ταινία που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στον Ιούνιο. Η όλη ιδέα της ταινίας είναι ότι ο Flash (Ezra MIller) θα ταξιδέψει στο πολυσύμπαν της DC, όπου θα συναντήσει όλα τα είδη υπερηρώων. Μερικοί από αυτούς προέρχονται από ταινίες του παρελθόντος. Ο Michael Keaton εμφανίζεται ως Batman, τον οποίο έπαιξε σε δύο ταινίες στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο Ben Affleck θα κάνει επίσης μια τελευταία εμφάνιση ως Batman. Ο Superman του Cage θα χωρέσει ακριβώς σε αυτή την… αίθουσα των αξιοπερίεργων.

    «Ο Νικ ήταν απολύτως υπέροχος», ανέφερε ο σκηνοθέτης της ταινίας Andy Muschietti. «Αν και ο ρόλος ήταν cameo, έπεσε με τα μούτρα… Ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή να δουλέψω μαζί του. Ελπίζω να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά μαζί του σύντομα», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης η Barbie στο νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles