21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης η Barbie στο νέο trailer

    Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν σαφές τι ακριβώς θα δούμε στην επερχόμενη ταινία Barbie. Το νέο trailer όμως λύνει σχεδόν κάθε απορία, καθώς η αγαπημένη ξανθιά κούκλα και ο Ken θα μεταφερθούν στον πραγματικό κόσμο και θα προσπαθήσουν να βρουν το νόημα της ζωής. Το video, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, επιτρέπει να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά στη Margot Robbie ως Barbie, το Ryan Gosling ως Ken και το Will Ferrell ως στέλεχος της Mattel, αλλά και τις προκλήσεις που έχει να προσφέρει ο πραγματικός κόσμος σε 2 παιχνίδια.

    Στην αρχή του trailer, η Barbie και ο Ken βρίσκονται στον ονειρικό, ροζ, τέλειο κόσμο τους. Μόλις όμως η Barbie συνειδητοποιεί για πρώτη φορά τη θνητή φύση της, ξεκινά ένα ταξίδι προς την ανακάλυψη του πραγματικού κόσμου που ξεπερνά κατά πολύ το δικό της βασίλειο. Φυσικά, ο Ken την ακολουθεί. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε τη Barbie και τον Ken να αλληλοεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο, να τους περιγελούν εξαιτίας του παράξενου στιλ τους, να συλλαμβάνονται, αλλά και τη δυσκολία τους να καταλάβουν ότι είναι παγκοσμίου φήμης παιχνίδια. Φαίνεται επίσης ότι η εξαφάνισή τους έχει προκαλέσει κάποια ανησυχία στον κατασκευαστή της Barbie, τη Mattel, που προσπαθεί να διασφαλίσει ότι τόσο οι χαρακτήρες της Robbie όσο και του Gosling θα επιστρέψουν άμεσα στον κόσμο της Barbie.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Επιβεβαιώθηκε το remake του Metal Gear Solid 3 – Δείτε τι ανακοίνωσε η Konami (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles