15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Force is strong… Απολαύστε το νέο trailer του Star Wars: The Rise of Skywalker!

    Φέτος το Δεκέμβριο, ύστερα από 42 ολόκληρα χρόνια αναμένεται να πέσει η αυλαία στην Skywalker Saga, καθώς το The Rise of Skywalker ολοκληρώνει έναν κύκλο που ξεκίνησε το 1977 σε έναν μακρινό, μακρινό γαλαξία που πρώτος οραματίστηκε ο ξεχωριστός George Lucas! Η Rey και οι δυνάμεις της Αντίστασης που έχουν απομείνει, ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση με το Πρώτο Τάγμα που καθοδηγείται από τον “wannabe Sith” Kylo Ren, όταν ένας παλιός «γνώριμος» (λέγε με Darth Sidious ή Emperor Palpatine) πραγματοποιεί το δραματικό comeback του, ανατρέποντας πλήρως τα δεδομένα…

    Star Wars The Rise of Skywalker

    O J.J. Abrams φιλοδοξεί να δώσει στην Skywalker saga το φινάλε που της αρμόζει και οι fans του Star Wars σε ολόκληρη την υφήλιο δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση, καθώς απομένουν κάτι λιγότερο από 60 μέρες για την κυκλοφορία του νέου Star Wars στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το τελευταίο trailer μας ανοίγει την όρεξη για τα καλά, αν και «κρατάει» καλά κρυμμένα τα μυστικά της ταινίας. Επειδή είναι καλύτερο να αφήσουμε την εικόνα και το video να μιλήσει, δυναμώστε τον ήχο, πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και… απολαύστε υπεύθυνα!     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles