12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Force is strong! Νέα τριλογία Star Wars από τους δημιουργούς του Game of Thrones!

    Να και κάτι που δεν το περίμεναν οι Star Wars fans… ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα, καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα η Disney και η Lucasfilms, οι δημιουργοί του Game of Thrones θα αναλάβουν τη δημιουργία μίας νέας τριλογίας ταινιών Star Wars! Όχι δεν είναι ψέματα ούτε κάποια φήμη, καθώς όπως έγινε γνωστό οι David Benioff και D.B. Weiss  όταν θα ολοκληρώσουν το ταξίδι φαντασίας στον Westeros αναμένεται να μας ταξιδέψουν σε ένα μακρινό, μακρινό γαλαξία!

    db-weiss-david-benioff

    Οι δύο δημιουργοί θα ξεκινήσουν να δουλεύουν πάνω στη νέα τριλογία μετά το τέλος της σειράς Game of Thones, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2019. Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε το παραμικρό ούτε για το setting, ούτε για το story, καθώς είναι πολύ νωρίς, ωστόσο θα είναι η δεύτερη τριλογία που θα αναπτύσσεται παράλληλα με τις τρεις ταινίες που θα ετοιμάσει ο Ryan Johnson που έβαλε την σκηνοθετική του σφραγίδα στο The Last Jedi.  Ήδη οι φανατικοί φίλοι του Star Wars, ελπίζουν ότι το δυνατό αυτό δίδυμο θα αναλάβει να ταξιδέψει τους θεατές πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω στην περίοδο της Old Republic, εξιστορώντας την δημιουργία των Jedi και των Sith, αλλά και το origin της Δύναμης! Πραγματικά ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες…

    https://youtu.be/ZQT-3JODB8k

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles