20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Αυτοκρατορία απαντά στον Λευκό Οίκο για το Death Star: είστε δειλοί

    Πριν λίγες μέρες εκφράσαμε την συμπάθειά μας στους Αμερικανούς φίλους που ζήτησαν την κατασκευή ενός Death Star από τον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Ομπάμα το απέρριψε. Τι λέει η Αυτοκρατορία όμως για το γεγονός;

    Η απάντηση της Αυτοκρατορίας προήλθε απευθείας από το StarWars.com και ούτε λίγο, ούτε πολύ, πιστεύει ότι «ο πλανήτης μας με το εντελώς πεζό όνομα» είναι γεμάτος με «δειλούς»!

    H συντριπτική στρατιωτική υπεροχή της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, επιβεβαιώνεται άλλη μία φορά με την πρόσφατη ανακοίνωση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η χώρα του, δεν θα προσπαθήσει να κατασκευάσει ένα Death Star, παρά τις πολεμοχαρείς απαιτήσεις των πολιτών αυτού του μικροσκοπικού, επιθετικού πλανήτη. «Είναι πέραν κάθε αμφιβολίας ότι ένας τέτοιος τεχνολογικός τρόμος στα χέρια ενός τόσο πρωτόγονου κόσμου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αναστατώσει την ηρεμία και την ευημερία των πολιτών της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας», δήλωσε ο Κυβερνήτης των Εδαφών Outer Rim, Wilhuff Tarkin. «Μία τέτοια καταστροφική δύναμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία και την υπεράσπιση, μόνο από έναν φωτισμένο ηγέτη, όπως ο αυτοκράτορας Palpatine”.

    Οι εκπρόσωποι του ηγέτη ενός έθνους από αυτόν τον πλανήτη με το πεζό όνομα αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν την προφανή δειλία της επιλογής τους, προτιμώντας αντ’ αυτού να αποδώσουν την απόφασή τους στην κακή οικονομική συγκυρία. «Το κόστος κατασκευής που αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι γελοία υπερεκτιμημένο, αν και υποθέτω ότι πρέπει να έχουμε κατά νου πως αυτός ο μικροσκοπικός πλανήτης δεν διαθέτει τα τεράστια μέσα παραγωγής που έχουμε εμείς» πρόσθεσε ο ναύαρχος του Αυτοκρατορικού Αστροστόλου,  Conan Motti .

    Απεσταλμένοι επίσης του Αυτοκράτορα, προειδοποιούν τα ανατρεπτικά στοιχεία εντός της Γαλαξιακής Γερουσίας να μην πιστεύουν τους υπερβολικούς ισχυρισμούς της Γης, που αφορούν την αδυναμία στον σχεδιασμό του Death Star. «Οποιαδήποτε επίθεση σε έναν τέτοιο σταθμό –αν ποτέ κατασκευαστεί- θα ήταν μία άχρηστη προσπάθεια», πρόσθεσε ο Motti.

    Αυτός ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Λευκού Οίκου και Αυτοκρατορίας, πολύ (μα πάρα πολύ) μας αρέσει :D

    Πηγές: Star Wars, Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles