Και ο Daniel Radcliffe συνεχίζει τις επιλογές των ρόλων που θα τον πάνε όσο γίνεται πιο μακριά από την κληρονομιά του Harry Potter. Εδώ αφήνει μούσι και υποδύεται τον Sam Houser, τον co-founder της Rockstar Games και εκείνον που υποστήριξε το περιβόητο Grand Theft Auto απέναντι σε εκείνους που το κατέκριναν ως “βίαιο”. Και το πιο περίεργο όλων είναι πως μιλάμε για ένα docudrama του BBC!

gamechangers-radcliffe-hoodie-taxi

Στην τηλεταινία ο Bill Paxton θα παίξει τον δικηγόρο Jack Thompson, τον ορκισμένο εχθρό των παιχνιδιών βίας που “έσυρε” στα δικαστήρια τον Houser, ξεκινώντας έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα για να μπλοκάρει την κυκλοφορία του video game. To trailer είναι αλήθεια πως δεν σε κερδίζει, ωστόσο και μόνο το γεγονός πως το BBC αποφάσισε να αναλάβει το συγκεκριμένο σενάριο αυτό ιντριγκάρει την περιέργεια.
Το άλλο που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η Take-Two Interactive, η μητρική εταιρεία της Rockstar Games έχει ήδη κάνει μήνυση για παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, ωστόσο το BBC συνεχίζει κανονικά με το project. H ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του David Kushner, The Outlaw Story of Grand Theft Auto που κατέγραψε την κόντρα ανάμεσα σε Houser και Thompson.
Η ταινία αναμένεται να προβληθεί από το BBC2 στις 15 Σεπτεμβρίου.