13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Godfather: Κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε 4K έκδοση στην επέτειο των 50 χρόνων

    Οι εμβληματική ταινία “The Godfather” αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 4K Ultra HD για πρώτη φορά στην ιστορία της το Μάρτιο του 2022. Αφορμή για την εν λόγω κυκλοφορία είναι ο εορτασμός για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας, που θεωρείται μια από τις καλύτερες που είδε ποτέ ο κινηματογράφος.

    Την επίβλεψη για την αναβαθμισμένη έκδοση, που περιλαμβάνει και τα 3 μέρη του “Νονού” είχε ο ίδιος ο σκηνοθέτης Francis Ford Coppola. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε σε δήλωσή του ότι η διαδικασία ήταν απολαυστική.

    Οι ταινίες The Godfather, The Godfather Part II και The Godfather Part III αναβαθμίστηκαν σε χρονικό διάστημα 3 ετών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πεντηκοστής επετείου της κυκλοφορίας του “Νονού” που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 1972.

    Ο Coppola με αφορμή το γεγονός είπε:

    Είμαι πολύ περήφανος για τον “Νονό” που σημάδεψε τα πρώτα μου βήματα της καριέρας μου. Σε αυτή την 50η επέτειο περιλαμβάνεται και το Coda: The Death of Michael Corleone, το οποίο συλλαμβάνει πλήρως το δικό μου όραμα αλλά και του Mario Puzo για το φινάλε της επικής τριλογίας.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Scream” και “Πράκτορες 355” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles