16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Hateful Eight: Το μουστάκι του Kurt Russell κλέβει την παράσταση

    Στο περιοδικό Entertainment Weekly έγιναν τα αποκαλυπτήρια του καστ του The Hateful Eight, της επερχόμενης ταινίας του Quentin Tarantino, με τους Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh και Kurt Russell να βρίσκονται στο προσκήνιο. Και πάνω απ’ όλους, το μουστάκι του Russell που αναμένεται να αποτελέσει το μεγάλο κλου και να κάψει καρδιές!

    ew1363cvr-cover-post

    Ο Tarantino ανάμεσα στα πολλά που είπε στο περιοδικό για την ταινία ήταν πως βλέπει μία ομοιότητα σ’ αυτήν με το Reservoir Dogs, αφού κι εδώ μία ομάδα ανθρώπων όπου κανένας δεν εμπιστεύεται τον άλλον, θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο κάτω από γεμάτες ένταση συνθήκες.
    Η ιστορία αναφέρεται στον κυνηγό επικηρυγμένων John Ruth (Russell) που έχει συλλάβει την Daisy Domergue (Leigh) και πηγαίνει να την παραδώσει στην πόλη Red Rock. Στην πορεία θα συναντήσουν δύο ξένους, τον πρώην στρατιωτικό Major Marquis Warren (Jackson) και τον Chris Mannix (Goggins) έναν νότιο που υποστηρίζει πως είναι ο νέος σερίφης του Red Rock. Μία τρομερή χιονοθύελλα θα τους αναγκάσει να σταματήσουν σ’ ένα καταφύγιο. Εκεί θα συναντήσουν τέσσερα ακόμα πρόσωπα, με την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα, αφού κανείς από τους οκτώ δεν μοιάζει πιθανό πως θα φτάσει τελικά στο Red Rock.

    Στο καστ πρωταγωνιστούν επίσης οι Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern και Channing Tatum, με την Weinstein Company να αναλαμβάνει την διανομή της ταινίας που αναμένεται να προβληθεί αυτό το χειμώνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles