16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    In the Heart of the Sea: Παλεύοντας με τον Moby Dick

    O διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ron Howard (Apollo 13, A Beautiful Mind), ετοίμασε το φιλμ που θα φρεσκάρει ξανά στη μνήμη μας την ιστορία του Moby Dick, σε μία θαλάσσια περιπέτεια που θα μας μεταφέρει στον 190 αιώνα.

    In-the-Heart-of-the-Sea-

    Το έργο που είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Nathaniel Philbrick, In the Heart of the Sea: The Tragedy of the Whaleship Essex, αναφέρεται στη μοίρα των ναυτών του φαλαινοθηρικού που το 1820 βίωσαν την πραγματική επίθεση μίας τεράστιας φάλαινας. Πρόκειται για το περιστατικό που έδωσε την έμπνευση στον Herman Melville για να γράψει το κλασικό βιβλίο που έχουμε διαβάσει όλοι, το Moby Dick.
    Ο Chris Hemsworth που πρωταγωνιστεί, ηγείται των αντρών που γλυτώνουν μετά την καταστροφή του πλοίου τους και που στη συνέχεια δίνουν έναν σκληρό αγώνα για να επιβιώσουν, παλεύοντας με τα κύματα, τις καταιγίδες και την πείνα, ενώ την ίδια ώρα το λευκό “τέρας” συνεχίζει να τους επιτίθεται.
    Το καστ συμπληρώνουν οι Benjamin Walker, Tom Holland, Brendon Gleeson, Cillian Murphy, Ben Whishaw και Jordi Molla, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 11 Δεκεμβρίου. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν 13 Μαρτίου όμως η παραγωγή πήγε λίγο πιο πίσω.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles