17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η ιστορία του δημοφιλούς wallpaper Bliss του Windows XP και η εμφάνιση του σήμερα

    Το Windows XP είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πετυχημένα λειτουργικά συστήματα για Η/Υ, αν κρίνει κανείς πως μετά από περίπου 13 χρόνια από την κυκλοφορία του, χρησιμοποιείται ακόμη και μάλιστα σε ποσοστό 21% παγκοσμίως. Η Microsoft βάζει τέλος στην υποστήριξη του στις 8 Απριλίου, οπότε από την ημερομηνία αυτή και έπειτα μπαίνουν τίτλοι τέλους για το δημοφιλές λειτουργικό.

    windows xp bliss wallpaper

    Είναι μια καλή χρονική στιγμή αυτή για να μάθετε την ιστορία πίσω από το δημοφιλές wallpaper Bliss του Windows XP, το οποίο συνεχίζει να κοσμεί τις οθόνες πολλών Η/Υ. Είμαι σίγουρος πως την παραπάνω εικόνα την αναγνωρίζετε οι περισσότεροι, αν όχι και όλοι. Πώς προήλθε και ποιος την απαθανάτισε;

    Το όνομα του φωτογράφου Charles O’Rear. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα μιας Παρασκευής το 1996, όταν ο Charles ταξίδευε μέσα από την Καλιφόρνια για να συναντήσει την κοπέλα του, Δάφνη, την οποία και παντρεύτηκε τελικά. Όπως ο ίδιος δήλωσε στο CNET Australia, «Υπήρχε μια στιγμή του έτους στα μέσα του χειμώνα μας, τον Ιανουάριο, όταν είχαμε βροχές. Το γρασίδι ξεκινά τώρα να γίνεται λαμπρό πράσινο. Οι καταιγίδες συνεχίζουν να έρχονται με τη βροχή και τα σύννεφα. Ενώ οδηγώ αυτό τον όμορφο, γεμάτο στροφές δρόμο για να δω τη Δάφνη, τη Θεά μου, η καταιγίδα έχει μόλις περάσει, υπάρχουν μερικά λευκά σύννεφα, αγόρι, σκέφτομαι απλώς να βγω και να τραβήξω μερικές φωτογραφίες».

    Ήταν, λοιπόν, η αγάπη ενός άντρα για μία γυναίκα αυτό που οδήγησε σε μία από τις πιο πετυχημένες φωτογραφίες όλων των εποχών. Θέλετε να μάθετε πώς ο παραπάνω κατά πράσινος λόφος με τα σύννεφα μοιάζει σήμερα; Είναι γεμάτος αμπέλια. Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

    windows xp bliss wallpaper today

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles