15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The IFA 2016 Report Day 5. Highlights από την έκθεση

    Οι μέρες που περάσαμε στο Βερολίνο ήταν ιδιαίτερα δημιουργικές και οι βόλτες στην IFA 2016 γεμάτες από ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και πολύ-πολύ περπάτημα… σκάλες, διαδρομές και λιωμένα παπούτσια (εντάξει, υπερβάλλουμε λίγο στο τελευταίο).

    DSC03000

    Τα προϊόντα πάρα πολλά και από πολύ διαφορετικές κατηγορίες. Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την IFA σε σχέση με άλλες εκθέσεις του χώρου, είναι η πληθώρα των προϊόντων. Είδαμε smartphones, tablets, laptops και wearables αλλά και άλλου τύπου συσκευές και gadgets, από ψυγεία και φούρνους, σκούπες και πλυντήρια, έως drones, καφετιέρες, οικιακές συσκευές και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις, κάποιες από τις οποίες επιλέγουμε να μοιραστούμε μαζί σας στα άρθρα μας τις επόμενες ημέρες.

    Σήμερα λοιπόν ρίχνουμε μία ματιά μεταξύ άλλων στη νέα σειρά SSD της Toshiba A100 που είδαμε στο πλούσιο περίπτερό της σχετικά με το storage.

    SSD A100

    Ακόμη, το Hasselblad True Zoom το νέο MotoMod της Lenovo σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία, που ενισχύει τις φωτογραφικές δυνατότητες των Moto Z Series και ήταν ένα από τα προϊόντα του booth των Κινέζων που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας. Όχι βέβαια ότι ήταν το μόνο, οπότε και θα επανέλθουμε…

    hasselblad 3

    Είδαμε ακόμη το Hisense L697 μία ενδιαφέρουσα πρόταση της κινεζικής εταιρείας που είχε ένα από τα πιο όμορφα και με πολλά highlights περίπτερα της έκθεσης.

    Hisense L697-5

    Ο premium προβολέας της Sony, VPL-VW320ES μας εντυπωσίασε, αποτελώντας έναν από τους λιγοστούς native 4K projectors της αγοράς.

    Sony VPL-VW320ES (1)

    Τέλος, η λάμπα της Philips Light Therapy ήταν μία διαφορετικού τύπου ανακοίνωση για την οποία πρέπει να διαβάσετε το αναλυτικό μας άρθρο.

    philips light therapy (4)

    Περισσότερα highlights και η ανακεφαλαίωση αύριο, τελευταία μέρα της κάλυψής μας από την IFA 2016, που ωστόσο θα μας δώσει έμπνευση για ακόμη περισσότερα άρθρα τα οποία θα βλέπετε στο digitallife.gr το επόμενο διάστημα.

    Μείνετε συντονισμένοι στο ειδικό category IFA 2016 που έχουμε δημιουργήσει, για όλα τα νέα της IFA 2016 έως και το κλείσιμο της έκθεσης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles