18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    The Last Kingdom: Η νέα σειρά του BBC θα είναι κάτι ανάμεσα σε Game of Thrones και Vikings

    “Follow the leader”… Αυτόν τον κανόνα έχει εφαρμόσει πολλές και η τηλεόραση, έτσι αφού το Game of Thrones δίνει το στίγμα της εποχής με επικές μάχες, δολοφονίες και μυστήριο, είναι λογικό να υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το concept. Το BBC λοιπόν αναμένεται να βασιστεί στο πρώτο μυθιστόρημα του Bernard Cornwell, από το συγγραφικό του saga The Saxon Stories, για να γυρίσει το The Last Kingdom, μία καινούργια σειρά που με το καλημέρα θα συγκριθεί με την τεράστια επιτυχία του HBO… αλλά και με το Vikings αφού στην ιστορία πρωταγωνιστούν μπόλικοι βόρειοι βάρβαροι!

    last_kingdom_new

    H ιστορία θα είναι τοποθετημένη χρονικά ανάμεσα στα 866 και 879, και θα εξιστορεί την εισβολή των Βίκινγκς στην Βρετανία, με τη χώρα να έχει καταρρεύσει και να έχουν απομείνει ελάχιστα μόνο σημεία αντίστασης. Σ’ αυτό το background θα ξετυλίγεται η ιστορία του Uhtred, ενός νεαρού Σάξωνα ευγενή που θα αιχμαλωτιστεί παιδί ακόμα από τους Βίκινγκς, θα μεγαλώσει μαζί τους και στη συνέχεια θα βρει τρόπο να επιστρέψει πίσω στους δικούς του. Εκεί όμως όταν θα πρέπει να πολεμήσει δίπλα στους Σάξωνες και εναντίον των ξανθών κατακτητών, η πίστη και η αφοσίωσή του θα δοκιμαστούν.
    Να περιμένουμε δηλαδή κι άλλες επικές μάχες και ενδιαφέροντες ενίοτε διπρόσωπους χαρακτήρες, σε μία σειρά που νεότερα για την παραγωγή, το καστ και το χρονοδιάγραμμα της θα προκύψουν στην πορεία.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles