15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    The Last of Us: Αρχές του 2023 τοποθετεί την πρεμιέρα σκηνοθέτης της σειράς

    Τα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς του HBO The Last of Us έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο χρόνο, όμως οι fans προς το παρόν δε γνωρίζουν καμία πληροφορία σχετικά με την πρεμιέρα. Το HBO από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση η σειρά να φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2022, όμως αυτές τις μέρες ένας από τους σκηνοθέτες που εργάζονται για τη σειρά ήρθε να ρίξει λίγο παραπάνω «φως» στην υπόθεση.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης Kantemir Balagov, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το πιλοτικό επεισόδιο του The Last of Us, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της σειράς στο HBO. Tα γυρίσματα του show βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και ο Balagov είπε, με βάση τη δική του όμως κρίση και όχι επίσημα, ότι το πρόγραμμα θα βγει στον «αέρα» στις αρχές του επόμενου έτους. Εκτός από αυτό, πρόσθεσε ότι ήταν πολύ σημαντικό για τον ίδιο να εργαστεί για το The Last of Us, αφού το video game στο οποίο βασίστηκε η σειρά κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

    Πολλοί fans είχαν υποθέσει έτσι κι αλλιώς ότι η πολυαναμενόμενη σειρά θα προβληθεί το 2023, η δήλωση ωστόσο του σκηνοθέτη έρχεται να επιβεβαιώσει με κάποιον τρόπο τις υποθέσεις. Είναι δύσκολο βέβαια να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με το τι εννοεί «αρχές» του 2023, το πιθανότερο όμως είναι να αναφερόταν στους μήνες Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησαν τα πρώτα 8 λεπτά του «Stranger Things 4»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles