18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    The Last Of Us: Έρχεται τον Ιανουάριο στο HBO Max

    To The Last Of Us αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια της Naughty Dog και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την τηλεοπτική του μεταφορά μέσα από την πλατφόρμα του HBO Max. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η πρεμιέρα θα γινόταν κάποια στιγμή μέσα στο 2023, πρόσφατη όμως διαρροή θέλει τη 15 Ιανουαρίου ως ημερομηνία προβολής της πρώτης σεζόν. Κάποιοι συνδρομητές παρατήρησαν ότι αναρτήθηκε μια ξεχωριστή σελίδα στο HBO Max με τίτλο “The Last of Us Season 1 Sneak Peek”. Εκεί αναφερόταν η ημερομηνία πρεμιέρας.

    Το «The Last of Us» διηγείται την ιστορία του Joel (Pedro Pascal) και της Ellie (Bella Ramsay). Το ζευγάρι ταξιδεύει σε μια μελλοντική εκδοχή των Η.Π.Α. που έχει μείνει ερειπωμένη και γεμάτη από zombies. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us με κάποιες μικρές τροποποιήσεις.

    Το cast αποτελείται από τον Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones), τον οποίο θα δούμε στο ρόλο του Joel και τη Bella Ramsey (Game of Thrones) που θα ενσαρκώσει την Ellie. Στη σειρά επίσης παίζουν οι Gabriel Luna ως Tommy και Anna Turv ως Tess.

    Διαβάστε επίσης:

    The Witcher: Ξεσηκωμός και απογοήτευση για την αποχώρηση του Henry Cavill από το ρόλο του Geralt! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles