15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Last Of Us: “Κλείδωσαν” οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα αδέρφια Henry και Sam

    Η τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς video game The Last Of Us από το HBO αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα προγράμματα που θα δούμε προσεχώς σε συνδρομητική υπηρεσία και πάντα οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ενθουσιασμό στους fans.

    Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό ότι στη μεταφορά του παιχνιδιού της Naughty Dog οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα αδέρφια Henry και Sam βρέθηκαν. Τους δύο χαρακτήρες θα υποδυθούν οι ηθοποιοί Lamar Johnson, που θα ενσαρκώσει τον μεγαλύτερο Henry, και Keivonn Woodard που θα υποδυθεί το μικρότερο αδερφό Sam. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, οι ήρωες Henry και Sam θα έχουν κάποιες βασικές διαφορές σε σύγκριση με το video game.

    Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι θα θυμούνται ότι ο Joel και η Ellie συναντούν τους δύο survivors στο Pittsburgh και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν από μια ομάδα κυνηγών που ελέγχουν την πόλη. Στη σειρά όμως, οι Henry και Sam βρίσκονται στο Kansas City και κρύβονται από ένα επαναστατικό κίνημα που αναζητά εκδίκηση.

    Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: The Rings of Power – Έσκασε νέο ΕΠΙΚΟ trailer (SDCC)!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles