20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    The Last of Us Part II Remastered: Τον Ιανουάριο στο PS5 με αρκετές βελτιώσεις

    Το PlayStation και η Naughty Dog ανακοίνωσαν ότι το The Last of Us Part II Remastered θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5 στις 19 Ιανουαρίου 2024.

    Ο τίτλος περιλαμβάνει όλα τα visual και performance upgrades που αναμένουν οι fans, όπως είναι η ανάλυση 4K, ένα frame rate option για τηλεοράσεις που υποστηρίζουν μεταβλητό refresh rate, καθώς και μια νέα λειτουργία roguelike και πολλά άλλα.

    “Το συναρπαστικό campaign επιστρέφει μαζί με τεχνολογικές βελτιώσεις, νέα models και νέα behind-the-scenes features που θα εμβαθύνουν την κατανόησή σας για τη δημιουργία του Part II”, αναφέρει μια ανάρτηση της Naughty Dog.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη αυτού του remaster είναι μια νέα λειτουργία που ονομάζεται No Return. Η Naughty Dog το περιγράφει ως μια roguelike λειτουργία επιβίωσης “σχεδιασμένη για να επιτρέπει στους παίκτες να αποδεικνύουν το σθένος τους σε τυχαίες συναντήσεις” και να βιώνουν τη μάχη του παιχνιδιού με νέους τρόπους. Περιλαμβάνει επίσης διάφορους playable χαρακτήρες, μερικοί από τους οποίους μπορούν να παιχτούν για πρώτη φορά στο franchise The Last of Us και ο καθένας διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.

    “Οι παίκτες θα χαράξουν τη δική τους πορεία σε κάθε διαδρομή, επιλέγοντας ανάμεσα σε stealth και μάχες που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με μια σειρά εχθρών, με μοναδικές ανατροπές που μπορούν να προσθέσουν νέους, απροσδόκητους παράγοντες σε κάθε δεδομένη συνάντηση”, αναφέρει η εταιρεία.

    Διαβάστε επίσης:

    WarioWare: Move it! Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles