18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    The Last of Us: Πρωτιά στα πειρατικά downloads για τη σειρά του HBO

    Το The Last of Us αποτέλεσε μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του 2023 και κατάφερε να καταρρίψει αρκετά ρεκόρ τηλεθέασης σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η μεταφορά του δημοφιλούς post-apocalyptic video game στη μικρή οθόνη από το HBO κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φυσικά πήρε το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν με συνοπτικές διαδικασίες.

    Παράλληλα, όπως αναφέρει το TorrentFreak, το The Last of Us κατέκτησε ακόμη μια κορυφή, αυτή της… πειρατείας, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, αποτέλεσε τη σειρά με τα περισσότερα πειρατικά downloads για το 2023. Μπορείτε, στη συνέχεια, να δείτε αναλυτικά τη λίστα:

    1. The Last of Us (HBO)
    2. The Mandalorian (Disney+)
    3. Loki (Disney+)
    4. Ahsoka (Disney+)
    5. Secret Invasion (Disney+)
    6. Silo (Apple TV)
    7. Monarch: Legacy of Monsters (Apple TV)
    8. Tulsa King (Paramount+)
    9. Gen V (Amazon Prime Video)
    10. Ted Lasso (Apple TV)

    Δεδομένου του γεγονότος ότι το The Last of Us είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη προσαρμογή video game, είναι λογικό να παρακολουθούν τη σειρά παράνομα πολλοί τηλεθεατές. Μια σύντομη ματιά στη λίστα αντικατοπτρίζει τη δημοτικότητα των σειρών υψηλού budget, που είναι διαθέσιμες μέσω συνδρομής, ακόμη και για όσους βλέπουν τη σειρά μέσω πειρατείας. Ωστόσο, υπογραμμίζεται επίσης το πόσο μεγάλο ζήτημα αποτελούν οι διαδικτυακοί «πειρατές» για τις εταιρείες που κάνουν σειρές μεγάλου προϋπολογισμού.

    Διαβάστε επίσης:

    The X-Files: Επιβεβαιώθηκε το reboot από τη Disney

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles