13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Last of Us: Θεαματικό κλείσιμο της 1ης σεζόν με τηλεθέαση… ρεκόρ

    Η 1η σεζόν του The Last of Us ολοκληρώθηκε και, όπως ήταν λογικό, το τελευταίο επεισόδιο για φέτος έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης. Το φινάλε της Κυριακής είχε κατά μέσο όρο 8,2 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλες τις πλατφόρμες του HBO. Πρόκειται για ένα νούμερο ελαφρώς υψηλότερο από τα 8,1 εκατομμύρια της προηγούμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με το HBO, τα πρώτα έξι επεισόδια του The Last of Us έχουν κατά μέσο όρο 30,4 εκατομμύρια θεατές από την ημέρα της πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, με το 1ο πιλοτικό επεισόδιο να κλείνει με 40 εκατομμύρια θεατές.

    Ο αριθμός των 30,4 εκατομμυρίων, σε συνδυασμό με τις αυξημένες επιστροφές που παρατηρούνται στα τρία τελευταία επεισόδια, σημαίνει ότι το The Last of Us κατάφερε να ξεπεράσει το House of the Dragon, το οποίο είχε κατά μέσο όρο 29 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες κατά τη διάρκεια της προβολής του στα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο του 2022.

    Σημειώνεται ότι τα 8,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, που παρακολούθησαν το επεισόδιο της Κυριακής, είναι ένα νούμερο σημαντικά μεγαλύτερο από τους 4,7 εκατομμύρια που παρακολούθησαν το ντεμπούτο της σειράς τον Ιανουάριο. Η πλειοψηφία του κοινού παρακολουθεί τα επεισόδια στο HBO Max. Στη χώρα μας όμως η σειρά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Vodafone TV.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Όσα θα δούμε στο 5ο επεισόδιο της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles