15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Last of Us: Τι ανέφερε ο Pedro Pascal για την έναρξη των γυρισμάτων της 2ης σεζόν

    Ακόμη και στην περίπτωση που δεν είστε fan, θα έχετε ακούσει ότι το The Last of Us του HBO Max είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του Playstation και ακολουθεί τον σκληροτράχηλο λαθρέμπορο Joel (Pedro Pascal). Ο ήρωας μεταφέρει ένα νεαρό κορίτσι, την Ellie (Bella Ramsey), η οποία πιστεύεται ότι είναι το “κλειδί” για τη θεραπεία μιας πανδημίας που κατέστρεψε το γνωστό κόσμο. Η πρώτη σεζόν ακολούθησε με συνέπεια την αφήγηση του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, εκμεταλλευόμενη ευκαιρίες για να επεκτείνει την ιστορία όπου μπορεί. Παρέμεινε πιστή στην “καρδιά” των παιχνιδιών όμως, γι’ αυτό και θεωρείται μια από τις καλύτερες μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών που έχουμε δει.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Pascal, με επίκεντρο την 3η σεζόν του The Mandalorian, αναφέρθηκε και στη 2η σεζόν του The Last of Us, για την οποία οι fans ανυπομονούν να μάθουν νέα. Ο ηθοποιός δεσμεύεται να μην αποκαλύψει πολλά, όμως σε ερώτηση σχετικά με το αν θα γυρίσουν φέτος τα γυρίσματα, σχολίασε: «Το έτος 2023; Ω, σε ποια εποχή βρισκόμαστε τώρα; Μπαίνουμε στην άνοιξη». Τελικά, κατέληξε σε λεπτομέρειες λέγοντας: «Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκινήσουμε. Ναι».

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles