15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Little Drummer Girl… η σειρά “ύμνος” για την ομορφιά της χώρας μας αποκλειστικά στο Vodafone TV!

    Στο Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν όλοι την νέα, δημοφιλή σειρά “The Little Drummer Girl”, ο πρώτος κύκλος της οποίας έχει γυριστεί στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας την απαράμιλλη ομορφιά της σε όλο τον κόσμο. Η νέα σειρά έχει ήδη κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα  του εξωτερικού, προκαλώντας ενθουσιασμό παγκοσμίως! Το ευχάριστο νέο είναι ότι τον πρώτο κύκλο της σειράς μπορούν να δουν αποκλεισιτκά οι συνδρομητές του Vodafone TV…  

    Harry Quebert3

    Η ιστορία ξεκινά στη δεκαετία του ’70 όταν μια ηθοποιός συναντά έναν άντρα όσο καιρό κάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και ξαφνικά αρχίζουν να συμβαίνουν απρόβλεπτα γεγονότα. Αν λοιπόν σου κέντρισε ήδη το ενδιαφέρον να ξέρεις πως μπορείς να απολαύσεις τη σειρά στο Vodafone TV. Η νέα σειρά έχει ήδη κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα  του εξωτερικού, προκαλώντας ενθουσιασμό παγκοσμίως. Τον πρώτο κύκλο της σειράς, μπορούν να δουν αποκλειστικά οι συνδρομητές του Vodafone TV, on demand, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ.

    Get Shorty Season 1 Episode 101

    Την σειρά υπογράφει ο αναγνωρισμένος από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, σκηνοθέτης Chanwook Park (Oldboy, The Handmaiden), και πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και Primetime Emmy πρωταγωνιστής του True BloodAlexander Skarsgard (Big Little Lies), ο δύο φορές υποψήφιος για ΌσκαρMichael Shannon (Shape of Water) και η υποψήφια για BAFTA Florence Pugh.

     

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles