16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    The Lord of the Rings: Gollum: Νέα καθυστέρηση λίγο πριν την κυκλοφορία του

    To “The Lord of the Rings: Gollum” αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο τίτλο που αναμέναμε να δούμε αυτό το Σεπτέμβριο, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, δε θα έχουμε αυτή την ευκαιρία. Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε την καθυστέρηση του παιχνιδιού μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, αφού η ανάπτυξη απαιτεί περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί.

    «Προκειμένου να παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας μερικούς μήνες του «The Lord of the Rings: Gollum», αναφέρει η Daedalic. Το studio δεν έδωσε κάποια καινούρια ημερομηνία, υποσχέθηκε όμως να το κάνει στο προσεχές μέλλον.

    Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019 με «παράθυρο» κυκλοφορίας το 2021.

    Η Daedalic τελικά αποφάσισε να το μεταφέρει για το 2022 και συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου, πράγμα που δεν κατέστει τελικά εφικτό. Αναμένουμε νεότερα!

    Διαβάστε επίσης:

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles