22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το πιο επικό Star Wars fan-made film (με πρωταγωνιστή τον Darth Maul) που έχει υπάρξει ποτέ!

    Δεν είναι λίγοι οι φανατικοί φίλοι του Star Wars, οι οποίοι δεν διστάζουν να γυρίσουν τα δικά τους fan-made films. Μάλιστα, κατά καιρούς βλέπουμε ορισμένα films, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ακόμη και πανάκριβες κινηματογραφικές παραγωγές. Ένα από τα καλύτερα δείγματα fan video που έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι το Darth Maul: Apprentice, το οποίο μας έρχεται από μία ομάδα φίλων του Star Wars, οι οποίοι δούλεψαν 2 ολόκληρα χρόνια για να δημιουργήσουν ίσως ένα από τα καλύτερα fan films που έχουν υπάρξει ποτέ!

    Darth Maul Apprentice 2

    Το εν λόγω film επικεντρώνεται στον Darth Maul, σε έναν χαρακτήρα από το σύμπαν του Star Wars, ο οποίος αδικήθηκε ενδεχομένως όσο κανείς άλλος, καθώς μάλλον χαραμίστηκε στο Episode I: The Phanton Menace. Έτσι λοιπόν οι φίλοι του Darth Maul αποφάσισαν να αποκαταστήσουν την τάξη, παρουσιάζοντας ένα story που είναι εκπληκτικά αυθεντικό. To δεξί χέρι του Emperor Palpatine εμφανίζεται να πολεμάει ανελέητα όχι με έναν αλλά με πέντε Jedi σε μία μάχη με lightsabers μέχρι τελικής πτώσεως. Τόσο τα οπτικά εφέ όσο και τα οι εξωτερικοί χώροι που γίνανε τα γυρίσματα σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν ότι πρόκειται για μία ερασιτεχνική παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και είναι βέβαιο ότι θα αφήσει με το στόμα ανοικτό ακόμη και εκείνους που δεν είναι fans του Star Wars. Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles