17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός είναι ο πιο εφευρετικός τεμπέλης στον κόσμο

    Αποκαλύφθηκε η περίπτωση ενός ανθρώπου που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος υπάλληλος της χρονιάς, αλλά και ο πιο εφευρετικός.

    Ένας 40χρονος προγραμματιστής που δουλεύει για την Verizon, βρήκε τον ιδανικό τρόπο να εξασφαλίζει χρόνο ώστε να σερφάρει στο Youtube βλέποντας βίντεο με γάτες, να ποστάρει στο Reddit και γενικά, να περνάει τον χρόνο του δημιουργικά, χωρίς να απειλείται η δουλειά του. Πώς; Πλήρωνε το ένα πέμπτο του μισθού του σε μία εταιρεία στην Κίνα, να κάνει την δουλειά του!

    Η «απάτη» του αποκαλύφθηκε όταν η Verizon ζήτησε έλεγχο γιατί υποπτευόταν κάποια παραβίαση της ασφάλειας που παρατήρησε σε κάποια «περίεργα» logs στα VPN. H Verizon είναι μία εταιρεία που επιτρέπει σε αρκετούς από τους υπαλλήλους της να δουλεύουν από το σπίτι. Οι υπάλληλοι συνδέονται μέσω του customized VPN και «φορτώνουν» καθημερινά τη δουλειά τους. Στα logs εμφανίστηκε μία ανοιχτή σύνδεση με την πόλη Shenyang στην Κίνα και τον σταθμό εργασίας του συγκεκριμένου υπαλλήλου για πολλούς μήνες κι έτσι, η Verizon ανέθεσε σε μία εταιρεία να το ψάξει.

    Ο ήσυχος και πολύ ταλαντούχος «τεμπέλης», εκτός από τη δουλειά της Verizon που έκανε outsourcing στην εταιρεία στην Κίνα, φέρεται να έκανε το ίδιο και με άλλες εταιρείες στις οποίες εργαζόταν παράλληλα με το αμερικανικό δίκτυο καθώς, απ’ ότι αποκαλύφθηκε, πλήρωνε στην Κινέζικη εταιρεία περίπου 50 χιλιάδες δολάρια τον χρόνο.

    Φυσικά και «απολύθηκε» από την Verizon. Αλλά με όλο το παραπάνω, θα πρέπει να του αναγνωριστεί πως δεν είναι μόνο ταλαντούχος προγραμματιστής. Είναι και ταλαντούχος manager αλλά και εξαιρετικά ευρηματικός … τεμπέλης.

    Πηγή: BBC

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles