16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι πιο δημοφιλείς iOS εφαρμογές για το 2014 σύμφωνα με την Apple!

    Το 2014 θέλει ελάχιστες μέρες για να μας αποχαιρετήσει και η Apple έδωσε στη δημοσιότητα τις free και paid iOS εφαρμογές που σημείωσαν τα περισσότερα downloads στο app store μέσα στη χρονιά.
    ios-apps

    Ξεκινώντας πρώτα από τις επί πληρωμή εφαρμογές, στην πρώτη θέση βρέθηκε το application Heads Up! Αν και θα σας φανεί περίεργο, η εφαρμογή που προτίμησαν οι users του iOS περισσότερο (και μάλιστα πλήρωσαν χρήματα για αυτή) είναι ένα απλοϊκό στη σύλληψη του παιχνίδι, όπου οι συμμετέχοντες σε αυτό καλούνται να τοποθετήσουν τη συσκευή στο μέτωπο τους, επιχειρώντας στη συνέχεια να μαντέψουν την λέξη που εμφανίζεται στην οθόνη του iPhone τους, σύμφωνα με τα στοιχεία που τους δίνονται. Η εφαρμογή Heads Up! στοιχίζει μόλις 99 cents, όμως οι παίκτες μπορούν να πραγματοποιήσουν in-game αγορές, προσθέτοντας νέες κατηγορίες λέξεων. Συνεχίζοντας, στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Minecraft-Pocket Edition, ενώ στην τρίτη το Afterlight, μία πολύ γνωστή photo editing εφαρμογή. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρέθηκαν το mobile game Plague και το Sleep Cycle (μία εφαρμογή-ξυπνητήρι που βοηθάει στο καλύτερο ξύπνημα) αντίστοιχα.

    ios-app-for-small-business

    Όσον αφορά της free iOS εφαρμογές που σημείωσαν τα περισσότερα downloads, στην κορυφή βρέθηκε το Facebook Messenger με το Snapchat να ακολουθεί. Στην τρίτη θέση των δωρεάν εφαρμογών βρέθηκε το YouTube, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση τα Facebook και Instagram apps. Όσον αφορά, τις iOS εφαρμογές που συγκέντρωσαν τα περισσότερα έσοδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Apple είχαμε τα Clash of Clans, Candy Crash Saga, Game of War-Fire, Pandora και Big Fish Casino.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles