21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τhe Mummy trailer: To Τέρας κλέβει τις εντυπώσεις από τον Tom Cruise

    To The Mummy θα είναι το πρώτο φιλμ που θα προκύψει από το Universal Monsters Movie Universe, το πλαίσιο από το οποίο θα προκύψουν κάμποσα reboot σε κλασικά έργα της (πολύ) παλιάς καλής thriller/horror εποχής. Η ημέρα προβολής της Μούμιας πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και το νέο trailer φτιάχνει ατμόσφαιρα και δημιουργεί αξιόλογο buzz. H αρχαία βασίλισσα κυνηγάει αλύπητα τον Tom Cruise σε μία παραγωγή που παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό action/μεταφυσικό πρόσωπο, ένα project αν μη τι άλλο θα γεμίσει τη μεγάλη οθόνη με θέαμα.

    Sofia-Boutella-in-The-Mummy

    H Μούμια ξυπνά από τον τάφο της και ζητά εκδίκηση για τη μοίρα της που είχε κοπεί άδικα. Από τα βάθη της Μέσης Ανατολής θα βρεθεί στο σύγχρονο Λονδίνο όπου θα αρχίσει να διαλύει το σύμπαν. Μόνο ο Cruise μπορεί να την σταματήσει, αν και στο trailer τον βλέπουμε να τρώει καλό “ξύλο” από την Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond) που δείχνει τρομακτική και είναι αυτή που σου μένει σαν εικόνα. Δίπλα σ’ αυτήν και τον Cruise εμφανίζονται ακόμα η Αnnabelle Wallis (Tudors) και ο Russell Crowe, που παίζει το ρόλο του Dr. Jekyll.
    Το πολύ γερό χαρτί της Universal Pictures καταφθάνει στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου και μένει να δούμε τι ποδαρικό θα κάνουν τα ανανεωμένα κινηματογραφικά τέρατα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles