18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το νέο επικό trailer του The Hobbit: The Battle of the Five Armies!

    Περίπου ένας μήνας μας χωρίζει από την τελευταία ταινία της τριλογίας του The Hobbit, η οποία θα αποτελέσει τον επίλογο της περιπέτειας του Bilbo Baggins και των νάνων να αντιμετωπίσουν τον δράκο Smaug. Η Warner Bros., για να μας ζεστάνει ακόμη περισσότερο (και να μας ανοίξει την όρεξη) κυκλοφόρησε το νέο trailer του The Hobbit: The Battle of the Five Armies, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε μας μεταδίδει την ένταση και την συναισθηματική φόρτιση των πρωταγωνιστών λίγο πριν την μεγάλη σύγκρουση…

    The-Hobbit-Battle-of-Five-Armies-tapestry_featured

    Όπως καθίσταται σαφές η συμμαχία των ανθρώπων, των νάνων και των Elves καλείται να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον δράκο Smaug που σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή, αλλά και τις σκοτεινές δυνάμεις του Sauron που ετοιμάζονται να βυθίσουν στο σκοτάδι στη Μέση Γη, ξεκινώντας την καταστροφική τους επέλαση από το Μοναχικό Βουνό. Από ότι μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε και από τις ελάχιστες σκηνές που παρακολουθήσαμε στο trailer, η τελική μάχη θα είναι από τις πιο επικές στον κόσμο του Lord of the Rings, καθώς ο Peter Jackson και το επιτελείο του, λέγεται ότι έχουν δημιουργήσει μία μάχη που πρόκειται να κρατήσει κοντά στα 45 λεπτά, τοποθετώντας την ουσιαστικά στην ίδια κατηγορία με τις μάχες στο Helm’s Deep και στα Pelenoor Fields. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το trailer του τρίτου κεφαλαίου του The Hobbit και ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που θα κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles