14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημη επιβεβαίωση: Την 1η Μαρτίου ανακοινώνεται το «νέο HTC One»

    Γνωρίζουμε ήδη εδώ και μέρες, ότι η HTC προγραμματίζει ένα event στο πλαίσιο του MWC 2015 της Βαρκελώνης, όπου θα παρουσιάσει καινούριες συσκευές – και πιθανότατα το διάδοχο του HTC One (M8). Τώρα αυτό επιβεβαιώνεται και επίσημα, με την ταϊβανέζικη εταιρεία να τουιτάρει το εξής μήνυμα που φυσικά σιγουρεύει την εμφάνιση ενός “νέου HTC One” στο event.

    the-new-htc-one

    Το tweet προέρχεται από την HTC στο Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά “φωτογραφίζει” το HTC One M9, τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας.

    Πρόκειται για μία συσκευή που, όπως αναφέρουν οι έως τώρα πληροφορίες, θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, λεπτότερα bezels από τον προκάτοχό της που την καθιστούν μικρότερη σε διαστάσεις, και, ακόμη, οκταπύρηνο Snapdragon 810, κάμερα 20MPixels και Android 5.0 Lollipop με το HTC Sense 7 UI.

    Άλλες φήμες σημειώνουν, μάλιστα, ότι οι Ταϊβανέζοι θα ανακοινώσουν και το HTC One M9 Plus με οθόνη 5,2 ιντσών Quad HD (1440×2560 pixels) αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

    Το σίγουρο είναι πως την 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη θα μάθουμε τα πάντα και το digitallife.gr φυσικά θα βρίσκεται εκεί για να σας ενημερώσει “από πρώτο χέρι” για τις νέες προτάσεις και της HTC.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles