27.8 C
Athens
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
More

    The Nun 2: Επιστροφή στο Conjuring Universe με ένα φρικιαστικό sequel (trailer)

    Προσεχώς αναμένεται στους κινηματογράφους το sequel του The Nun, το οποίο έγινε το 2018 η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών στο Conjuring Universe, με εισπράξεις 365,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η δράση τοποθετεί στο επίκεντρο μια δαιμονική καλόγρια το 1952, την οποία υποδύεται η Bonnie Aarons. Η Aarons έπαιξε για πρώτη φορά το ρόλο στο The Conjuring 2.

    Στο sequel πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά η Taissa Farmiga ως Sister Irene, με τη Storm Reid να συμμετέχει επίσης. Ο Michael Chaves σκηνοθετεί την ιστορία, η οποία ξεκινά με το φίλο της αδελφής Irene, Maurice (Jonas Bloquet) να καταλαμβάνεται από τη Valak. Μετά από ένα τρομερό γεγονός στο γαλλικό σχολείο στο οποίο εργάζεται ο Maurice, η αδελφή Irene πηγαίνει στη χώρα για να ερευνήσει, όπου θα λάβει βοήθεια στην πορεία από το χαρακτήρα του Reid.

    Το Conjuring Universe έχει κυκλοφορήσει οκτώ ταινίες μέχρι σήμερα, με τον Chaves να ηγείται της προηγούμενης παραγωγής, The Conjuring: The Devil Made Me Do It του 2021, το οποίο ώθησε το franchise σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

    Το The Nun 2, η ένατη ταινία του franchise, φτάνει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου από τη New Line.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Επιστρέφει δυναμικά ο Hugh Jackman με το “The Son”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles