16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The OA: Αυτή είναι η νέα σειρά του Netflix που κάποιοι λένε ότι είναι το νέο… Stranger Things!

    “Έχετε δει το θάνατο; Έχετε δει το σκοτάδι; Έχετε δει το φως;” γράφει το Netflix σε μία σειρά tweets σχετικά με το νέο του show “The OA” που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή. Το “The ΟΑ” θα σας κόψει την ανάσα και το trailer, που έκανε την εμφάνισή του πριν λίγη ώρα, υπόσχεται πολλά…

    Αν σας τρέλανε το Stranger Things το περασμένο καλοκαίρι, κάποιοι λένε πως μάλλον είναι το επόμενο TV series που πρέπει να δείτε!

    the-oa-logo

    Από το trailer μοιάζει με μία ακόμη πιο… σκοτεινή εκδοχή του Stranger Things, με πρωταγωνίστρια ένα αγνοούμενο κορίτσι που επιστρέφει στη μικρή της πόλη επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή της. Το twist στο The OA είναι ότι, ενώ όταν είχε χαθεί ήταν τυφλή, στο ξεκίνημα της σειράς δεν είναι… Η Prairie Johnson (Brit Marling) αρνείται να μιλήσει στις αρχές ή την οικογένειά της για την εξαφάνισή της – αλλά φαίνεται να θυμάται τα πάντα.

    Η πρωταγωνίστρια υπογράφει και το σενάριο της σειράς μαζί με το συνεργάτη της Zal Batmanglij, ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Το Netflix θα κυκλοφορήσει τα 8 επεισόδια του “The OA” την Παρασκευή 16/12 και περιμένουμε να δούμε με αγωνία αν θα φανεί αντάξια των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει.

    Πέρα από το τρέιλερ, αν έχετε αγωνία, δείτε και το λογαριασμό στο Instagram του ΟΑ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles