18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Old Way: Αρκετές δόσεις… βίας στο πρώτο western του Nicolas Cage

    Παρά το γεγονός ότι η καριέρα του είναι τεράστια, ο Nicolas Cage δεν έχει ποτέ πρωταγωνιστήσει σε western. Αυτό όμως είναι κάτι που αναμένεται να αλλάξει, καθώς προσεχώς έρχεται η νέα του ταινία The Old Way. Πρόκειται για ένα western γεμάτο δράση, που παίζει ο ίδιος και οι Ryan Kiera Armstrong, Abraham Benrubi, Clint Howard, Nick Searcy και Shiloh Fernandez.

    Η ταινία έχει σκηνοθετηθεί από τον Brett Donowho και η δράση της τοποθετείται στο γνώριμο σκηνικό της Άγριας Δύσης. Ο Cage υποδύεται έναν πάλαι ποτέ πιστολέρο, ο οποίος πια ζει ήσυχα, μέχρι τη στιγμή που θα δολοφονηθεί η γυναίκα του. Τότε όλα αλλάζουν και θα βάλει στόχο της ζωής του να πάρει εκδίκηση μαζί με τη μικρή του κόρη. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Ιανουαρίου 2023 και στο πλαίσιο αυτό, η Liongate έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer που μας βάζει αρκετά στο κλίμα. Είναι γεγονός ότι δε βλέπουμε συχνά το συνδυασμό πατέρα- κόρης σε ένα western εκδίκησης, με αποτέλεσμα η ταινία να φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Avatar: The Way of Water

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles