21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο πιο sexy άντρας του πλανήτη και μία φάρσα (epic)

    Αυτός είναι ο άντρας τον οποίο ονειρεύεται κάθε γυναίκα και στον οποίο θέλει να μοιάσει κάθε άντρας. Το The Onion, η σατιρική ιστοσελίδα στις ΗΠΑ, αποφάσισε να ανακηρύξει ως πιο σέξι άντρα στον πλανήτη, τον Πρόεδρο της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιουνγκ Ουν που βλέπετε με θεληματικό και επιβλητικό ύφος στη φωτογραφία.

    Η ανακήρυξη συνοδεύεται από το σκεπτικό του The Onion: “Με το αναμφισβήτητα όμορφο, στρογγυλό του πρόσωπο, της παιδική του γοητεία, την στιβαρή, ρωμαλέα παρουσία, το αυτό το πρότυπο ανδρισμού που είναι γέννημα θρέμμα της Pyongyang, είναι το όνειρο για κάθε γυναίκα. Ευλογημένος με ένα αέρα εξουσίας που καλύπτει την αδιαμφισβήτητη χαριτωμένη και τρυφερή πλευρά του, ο Kim έκανε αυτό το δημοσίευμα να ξεχειλίζει με την ξεχωριστή αίσθηση του στιλ που τον χαρακτηρίζει, το σικ κοντό του κούρεμα και φυσικά… το διάσημο, πια, χαμόγελό του. ”

    Η ιστοσελίδα για την Εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας people.com.cn, δεν έπιασε το αστείο και έσπευσε να συγχαρεί τον Πρόεδρο της Βορείου Κορέας για την επιβεβαίωση της γοητείας του, σε ένα slide show με 55 φωτογραφίες και ιστορικές αναφορές στο πρόσωπο του “προβεβλημένου” ηγέτη. Αρκετές ώρες μετά, κατάλαβαν ότι επρόκειτο για μία από τις γνωστές φάρσες του The Onion και “κατέβασαν” το αφιέρωμα για το οποίο είχαν μοχθήσει περισσότερο απ’ όσο έπρεπε.

    Αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο Kim Jοng Un δεν πτοείται. Κανείς δεν αμφισβητεί το σεξαπίλ του, ειδικά στη Βόρειο Κορέα. Ο τελευταίος που το έκανε προφανώς δεν υπάρχει πια…

    Ευχαριστούμε το Νίκο που με την ανάρτησή του στο Facebook, αφού σκάσαμε στα γέλια μας έδειξε το δρόμο για το story

    Πηγές: Yahoo! News, The Onion, People’s Daily Newspaper

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles